Congres locatie

Congres locatie

Aansprekende resultaten worden behaald in een omgeving waar de omstandigheden optimaal zijn. Het organiseren van een bijeenkomst of conferentie bij De Ruwenberg betekent kiezen voor meerwaarde!

Zalen

Deze bijzondere vergaderlocatie heeft naast de 42 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur, 197 hotelkamers (1- en 2-persoons). Het is mogelijk om uw meerdaagse zakelijke bijeenkomst geheel verzorgd te laten plaatsvinden op een mooie, rustige en een bosrijke omgeving.

Kamers

Zowel 1-persoons als 2-persoons kamers en onze suite zijn te reserveren. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen tv, internet, airconditioning, strijkijzer en strijkplank, wekker(radio). Verder heeft u de keuze uit een bad of douche. De executive suite is modern ingericht en voorzien van een extra living met een sfeervolle zithoek met uitzicht op een uniek stukje Brabant en de rivier de Dommel.

Faciliteiten

    U kunt onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten zoals het WIFI internet in de zalen en op de hotelkamers en ons Business Center. Maar ook de sportfaciliteiten zoals onze pas verbouwde wellness met zwembad, sauna en stoomcabine, maar ook de tennis- en squashbanen, WII en uitgebreide fitness en de Driving Range (6 x golf-afslag) behoren tot de mogelijkheden. De 4 units bestaan uit een ontvangstruimte met aansluitend een buitenterras, plenaire en subzalen. 3 Units beschikken over hotelkamers, zodat het mogelijk is om exclusiviteit te hebben van één van de units. Tijdens een vergadering is men vaak op zoek naar activiteiten voor ontspanning of een teambuilding, als aanvulling op een inspannende bijeenkomst of training. De Ruwenberg is in het bezit van 14 ha. landgoed en kan vele activiteiten laten plaatsvinden op eigen locatie zoals; schapendrijven, paardenfluisteraars, vliegers maken, schermen, tai chi-workshop. Ook binnen zijn er onder andere de mogelijkheden voor een high-tea, wijn- of whiskyproeverijen en schilder- of mozaiekworkshops. Ook eigen suggesties zijn welkom. Afdeling Reserveringen bemiddelt hierin graag. De Ruwenberg is serieus bezig met duurzaam ondernemen, vandaar ook ons certificaat van The Green Key op goud-niveau!

Culinair genieten in een toprestaurant

Het restaurant van De Ruwenberg heeft 250 couverts. Het ontbijt en de lunch worden verzorgd in de vorm van buffetten. Het 3-gangen diner wordt uitgeserveerd en de deelnemers hebben de keuze voor vis, vlees of vegetarische maaltijd. Ook is het mogelijk om voor thema-buffetten te kiezen (spaans of Italiaans), fingerfood buffet of bij mooi weer buiten een BBQ te houden. Suggesties zijn altijd welkom, wij denken heel graag mee! In alle ontvangstruimten staan koffie/thee-faciliteiten, snoepjes, koekjes en handfruit. Bij het ontvangst zorgen wij voor een lekkernij!

Zaal informatie

Atrium

Oppervlakte 280 m2

Carre
50
Theater
350
Cabaret
140
U-vorm
40
School
80

Amfitheater

Oppervlakte 190 m2

School
70

Zaal 1

Oppervlakte 200 m2

Carre
50
Theater
125
Cabaret
80
U-vorm
40
School
60
Feest
450

Zaal 2

Oppervlakte 120 m2

Carre
38
Theater
60
Cabaret
45
U-vorm
28
School
30

Zaal 3

Oppervlakte 65 m2

Carre
24
Theater
35
Cabaret
30
U-vorm
20
School
20
8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Christo Sideris

25-11-2013 09:13

8

Geweldige locatie, met uitermate vriendelijk personeel.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • zwemmogelijkheden
  • parkeren
  • fitness
  • restaurant
  • wifi
  • Beauty Center